.

Фен на комина DARZYS, Домакински Смукателна Димна Машина с Мощност 60 W, Вентилатор, за да екстракт на прах от Комина, Вентилатор за камината, Вентилатор за печка на Дърв?

Фен на комина DARZYS, Домакински Смукателна Димна Машина с Мощност 60 W, Вентилатор, за да екстракт на прах

BGN 53.33

Сума
Налично за поръчка

★ Забележка-Работно напрежение на устройството е 220 v (напрежение 110-120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение) за диаметъра на комина 9-12 виж и фен на качулки на комина се използва чрез изоставяне двата края на проводник за свързване към източник на захранване. ★ Забележка - В битовия камината се използва вентилатор с принудително тракшън, и температура на изход не трябва да превишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще се повреди.Свържете захранващия кабел с медна тел на не по-малко от 0,5 квадратно сечение. ★ ЛИПСАТА на ШУМ - Една от най-честите оплаквания, когато става въпрос за мощни охлаждащи вентиляторах, е, че те произвеждат много шум.За щастие, нашият осцилиращ вентилатор осигурява тиха работа, така че не трябва да правят компромис, когато става въпрос за уюта на вашия дом. ★ ЛЕСНА инсталация - Много тих, подходящ за повечето видове камини и не изисква инсталиране на професионални техници. ★ ПРИЛАГА към - Много подходящ за каминных консумативи /фурни за пица / печки на дърва.Фен на качулки от комина създава качулки и спомага за бързото освобождаване на дим, за да се предотврати безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лошо състояние на комина.Дим не само бързо се оттича, но и притежава отлична производителност.Описание на продукта : Решете проблема с дымоудалением С помощта на изпускателната камини, фурни за пица, печки на дърва плочи Най-широко използваният и признат дымоудалитель в системи за отстраняване дим.Този модел е устойчив на замерзанию, лед, висока температура, корозия или ръжда и трайна.Тези вентилатори са предназначени специално за приложения, където са изключително важни за ефективна работа, ниска консумация на енергия, с променлива скорост на въртене и компактен дизайн.Тези вентилатори трябва да бъдат монтирани в края на място твердотопливного комин или дим система и може да се монтира върху каменни или метални дымоходах.Дымоходный фен е предназначена за използване там, където температурата на димните газове не надвишава 575 ° F при периодично работа и 482 ° F при непрекъсната.Спецификация : Име на продукта : Електрически вентилатор с принудително тракшън Напрежение : 190-240 В Комплекта : 1 * вентилатор с принудително тракшън Начин на инсталация : Много прост : инсталирайте вентилатор с принудително теглене на изхода на комина, лежеше един кабел в подходящо място в помещението и го свържете към един източник на захранване 220 V. (Моля, изключвайте устройството, когато инсталирате или оттегляне да се избегне токов удар.) Забележка : 1. Изключвайте захранването, когато инсталирате или оттегляне да се избегне токов удар.2. Преход към дымоотводу трябва да бъде закрепен водоустойчива изолационна лента.3. Инсталиране на кръстовището с дымоходом трябва да бъде трайна, а интерфейсът трябва да бъде здраво вградени в комина, за да се постигне най-добър ефект.

Повече информация

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-240V
Scope of delivery:
1 * induced draft fan
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect. :